Joomla - CMS rešenje

Joomla CMS rešenje

Joomla predstavlja jedno od vodećih sistema za upravljanje sadržajem uz čiju se administraciju mogu kreirati vrlo kvalitetna veb rešenja, sajtovi, portali. Mnogi aspekti, pre svega lakoća korišćenja i mogućnosti proširenja načinilu su da Joomla bude jedan od najtraženijih besplatnih rešenja na vebu.
Joomla se može koristiti u više domena: kod izrade veb i korporativnih portala, intranet i ekstranet rešenja, online magazina, e-commerce rešenja, rešenja

za mali biznis, community portala, portala obrazovnih ustanova, ličnih prezentacija.

Koncept Joomla sistema je tako kreiran da krajnji korisnici mogu uz minimalnu obuku sami održavati veb sajtove. Joomla može odgovoriti raznim zahtevima zbog ogromnog broja dodataka koji se mogu naći na internetu. Za razliku od Wordpressa predstavlja daleko obimniji onlajn sistem.
Joomla je kao projekat proistekao iz Mambo sistema za upravljanje sadržajem, kada je određeni broj programera rešio da pokrene zaseban veb sistem. Naziv Joomla – Džumla je povezan sa pojmom „Zajedno“. Danas na razvoju Joomle radi veliki broj programera širom sveta. Joomla se nalazi pod GNU licencom.

Ako vas zanima više o Joomla CMS rešenju možete posetiti sajtove www.joomla.org i www.joomla-serbia.com

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Pratite nas - Socijala

Da se i tvoj biznis vidi na internetu!

Potreban vam je web sajt ili digitalno oglašavanje?

+381641774725

Pošaljite nam poruku >>>

Vesti, nagradne igre...