Internet marketing Srbija


Internet marketing u Srbiji se svake godine sve više razvija. Ne dopustite da Vaši potencijalni klijenti ne vide ili zaobilaze Vaš internet sajt i Vaš biznis. Novim tehnologijama, pre svega Google servisom za pretraživanje i plaćenim ciljanim oglasima od sada možete da privučete na svoj web sajt one klijente koji razmišljaju o uslugama ili proizvodima koje pruža i Vaša firma. 

 

Ključna reč

Potencijalni klijenti razmišljaju o nekim uslugama, npr. uvoz robe iz kine, i ako hoće da malo istraže tržište ili odmah da naruče idu na Google i ukucavaju svoje "misli".

Ključne reči pretraga

 Google pretraživač

Za zadatu ključnu reč izbacuje i nudi nekoliko stiotina hiljada pogodaka. Ono što je bitno jeste da se Vaš sajt nađe na prvoj strani jer 90% potencijalnih klijenata završavaju svoju pretragu na 1 strani pretraživača.

 

Primer vaše reklame

 Ako niste na prvoj strani Google pretraživača teško da će potencijalni klijent doći do Vašeg web sajta. 

Posete i prikaz Vaše reklame (web sajta)

Mi možemo da Vam pružimo uslugu prikaza Vašeg web sajta na prvim stranama Google-a po izuzetno niskim cenama za određene ključne reči, tj. one reči koje opisuju Vaš biznis. I to:

- MINI Paket:  - Vaša reklama će biti prikazana najmanje 10.000 puta na VRHU Googla, i generisaće minimum 1.000 najuže ciljanih poseta Vašem sajtu od strane korisnika koji isključivo vrše pretrage preko termina iz Vaše delatnosti, bez vremenskog ogranicenja trajanja kampanje.

- MAXI Paket:  - Vaša reklama će biti prikazana najmanje 30.000 puta na VRHU Googla, i generisaće minimum 3.000 najuže ciljanih poseta Vašem sajtu (20% gratis); 

- GRANDE Paket: - Vaša reklama će biti prikazana najmanje 100.000 puta na VRHU Googla, i generisaće minimum 7.000 najuže ciljanih poseta Vašem sajtu (40% gratis);

U cenu je uključeno: Kreiranje i optimizacija kampanje, predlog i izbor ključnih termina, predlog teksta oglasa i njihova izrada, usmeravanje termina za različite proizvode ili usluge na odgovarajuće stranice sajta ili na različite sajtove (domene).

Takođe, sve ove kampanje se prate i šalju Vam se besplatni izveštaji o posetama, kao što su:

- Geo izveštaj (lokacija potencijalnog klijenta koji je kliknuo na reklamu).

- Ukupno pretraženih strana (koliko je jedan klijent posle posete sajta pregledao strana na vašem sajtu)

- Koliko je potencijalnih klijenata otišlo na stranu Kontakt

- I drugi izveštaji...

 

Pošaljite nam poruku i odgovorićemo vam u najkraćem roku. Ili nas pozovite  +381 64 177 4725

Kontaktirajte nas i zakazaćemo sastanak kako bi odgovorili na vaša pitanja i pomogli vam da se promovišete na Internetu.

 

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Pratite nas - Socijala

Da se i tvoj biznis vidi na internetu!

Potreban vam je web sajt ili digitalno oglašavanje?

+381641774725

Pošaljite nam poruku >>>

Vesti, nagradne igre...