Google Analytics - Web analiza

Google analyticsGoogle Analytics je besplatan analitički servis koji pruža statističke i osnovne analitičke alatke za optimizaciju sajtova tj. search engine optimization (SEO) i marketinške svrhe. Usluga je dostupna svakome ko ima Google nalog.

Google Analytics je usmerena ka malim i srednjim preduzećima tj. njihovim veb sajtovima. Google servis ima ograničenja koja ga čine manje pogodna za složenije sajtove velikih preduzeća.

Pozicioniranje veb sajta

 

SEO - Pozicioniranje veb sajta

Pružamo i usluge pozicioniranja vaših već postojećih veb rešenja, odnosno na zahtev naših klijenata njihove postojeće veb prezentacije modifikujemo kako bi bili vidljivi na pretraživačima. Tačnije, ono što mi radimo jeste istraživanje tržišta i konkurencije, sagledavanje potencijalnog prostora za vaš proboj na reklamnom prostoru Interneta i usklađivanje vaših veb strana sa onim proizvodima i uslugama koje proizvodite, prodajete ili pružate.

Joomla - CMS rešenje

Joomla CMS rešenje

Joomla predstavlja jedno od vodećih sistema za upravljanje sadržajem uz čiju se administraciju mogu kreirati vrlo kvalitetna veb rešenja, sajtovi, portali. Mnogi aspekti, pre svega lakoća korišćenja i mogućnosti proširenja načinilu su da Joomla bude jedan od najtraženijih besplatnih rešenja na vebu.
Joomla se može koristiti u više domena: kod izrade veb i korporativnih portala, intranet i ekstranet rešenja, online magazina, e-commerce rešenja, rešenja

Povoljna izrada sajtova

 

Povoljna izrada sajtova

Garantovano povoljna izrada sajtova (internet prezentacija) za vašu firmu ili radnju. Ono što budemo radili  za vas biće unikatno i za svaku firmu radimo posebnu analizu  konkurencije i položaj njihovih veb sajtova, kao i besplatno pozicioniranje vašeg sajta za određene ključne reči (one reči koje najviše opisuju vaš biznis). Takođe, garantujemo za svaki naš posao koji uradimo i u dogovoru sa našim klijentima zajedno premošćujemo konačno Internet rešenje.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Pratite nas - Socijala

Da se i tvoj biznis vidi na internetu!

Potreban vam je web sajt ili digitalno oglašavanje?

+381641774725

Pošaljite nam poruku >>>

Vesti, nagradne igre...