O nama

Mi smo mladi ljudi koji se bave kreiranjem web prezentacija za mala i srednja preduzeća i preduzetnike. Takođe, bavimo se i digitalnim oglašavanjem odnosno internet marketingom. Da, ako nas kontaktirate mi možemo da vam predstavimo model vašeg internet marketinga i kako da dođete do ciljanih klijenata ili potrošača i tako povećate vaš profit.

Dugogodišnje iskustvo i posvećenost poslu kojim se bavimo su nam ključne vrednosti pomoću kojih stremimo ka višim ciljevima i poslovnim izazovima. Misija nam je zadovoljan klijent i profitiranje klijenta našim internet marketingom odnosno vaše uspešno predstavljanje na internetu, predstavljanje vaših usluga i proizvoda. Naš uspeh je kada vas spojimo sa vašim potencijalnim kupcima i klijentima, kada prodate vaš proizvod ili uslugu. Kada zarađujete.

Ovaj sajt je u početku bio mali i sa par stranica, a sada je prerastao u portal i imamo zadatak da na ovom sajtu delimo naša i tuđa znanja a sve u okviru uspešnog vođenja biznisa i online i offline. Na sajtu ćete naći pregršt informacija vezanih za uspešno vođenje biznisa, knjigovodstveni saveti, finansijski saveti kao i saveti iz oblasti digitalnog oglašavanja i internet marketinga. Na sajtu će biti i dosta funkcionalnosti koje testiramo i pokušavamo da dočaramo kako funkcionišu.

Novi sajt koji predstavlja naš tim koji se bavi internet marketingom i digitalnim oglašavanjem je urađen u 2013 godini.

Ako želite da nas kontaktirate, zakažete sastanak i više se informišete o našim uslugama idite na stranicu kontakt >>> a mi ćemo se potruditi da vaš biznis učinimo još zdravijim i konkurentnijim na tržištu.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Pratite nas - Socijala

Da se i tvoj biznis vidi na internetu!

Potreban vam je web sajt ili digitalno oglašavanje?

+381641774725

Pošaljite nam poruku >>>

Vesti, nagradne igre...